Praktijkvoorbeelden

> Eťn van de opdrachtgevers van IQ Service is de directeur van een B.V. Hij verblijft grotendeels in Oost-Europa, terwijl zijn bedrijf in Nederland is gevestigd. IQ Service behartigt voor en namens hem alle administratieve en financiŽle verplichtingen die vanuit het buitenland niet of nauwelijks na te komen zijn.
Tevens neemt IQ Service alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken voor haar rekening en ook de post
- zowel zakelijk als privť - wordt volledig en op discrete wijze door IQ Service behandeld. 

> Voor een internationale verkooporganisatie van industriŽle betonvloeren voert IQ Service diverse taken uit, onder meer: debiteuren- en crediteurenbeheer, bijhouden van kostenoverzichten, voeren van de boekhouding, aanvraag garantieverklaringen, verlofdagenregistratie, opstellen van facturen en verkoopgegevensbeheer.
Enkele van de werkzaamheden worden verricht op het verkoopkantoor, maar het merendeel vindt plaats op de eigen IQ Service-werkplek. Zowel deze verkooporganisatie als IQ Service gaan flexibel om met de invulling en uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard worden alleen de productieve uren in rekening gebracht.

> IQ Service is ook actief voor een internationaal opererende onderneming die onder andere brandblus-units, generatorsets en diesel gedreven hydraulieksets ontwerpt, bouwt en wereldwijd levert. Voor dit bedrijf wordt een groot deel van de inkoop verzorgd. Daarnaast is er voor IQ Service een aanzienlijke rol weggelegd in de projectbegeleiding en het beheer van het artikelenbestand. Jarenlange ervaring in deze branche maakt de samenwerking tot een groot succes.

> Bij een reproductiebedrijf in het midden van het land assisteert IQ Service bij de financiŽle administratie en het doen van BTW aangifte. Verder is IQ Service gevraagd een nieuwe website te ontwerpen. Het persoonlijke contact met deze opdrachtgever heeft de doorslag gegeven om met IQ Service in zee te gaan. 

contact met IQ Service >